Sora Comfort Logo

8:55:41 - 18 °C

HomeInstallatiepartner wordenOver ToyotomiOver Sora ComfortVacaturesContactPrijs berekenen

Wat kost een airco?

We berekenen het voor je.

Een airco plaatsen is maatwerk. Het dient zorgvuldig uitgevoerd te worden door een speciaal opgeleide koelinstallateur. Onze monteurs zijn STEK gecertificeerd en kunnen niet wachten om jouw ruimte te voorzien van een airconditioner. Ervaar het comfort zelf!

Benieuwd naar wat een airco installatie kost?
Beantwoord onderstaande vragen en ontvang direct een prijsindicatie.

Wat kost een airco?

In hoeveel ruimtes wil je een airco installeren?

Een multi split airco maakt het mogelijk om met één buiten-unit meerdere binnen-units aan te sturen.

1

Ons adres

Sora Comfort B.V.
Bernestraat 1
5374PE Schaijk
Nederland

T: 085 - 48 22 600

E: info@soracomfort.nl

Join the club

Samenwerking is voor Sora Comfort essentieel. Alleen door nauw samen te werken met onze installatiepartners, kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom doen wij er alles aan om het jou als installateur gemakkelijk te maken. Zodat jij ontspannen kunt ondernemen en kunt doen waar je goed in bent.

Sora Comfort Logo

Top product

Sora Comfort is de toeleverancier van airco's en warmtepompen van het Japanse merk Toyotomi in de Benelux. Met Toyotomi creëer je het binnenklimaat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Of dat nu lekker fris is, aangenaam warm of extra gezond. Stay cool, stay warm, stay well!

Sora Comfort Logo

Heldere lucht

De ‘sky’ is onze ‘why’. Een heldere lucht. En een gezonde leefomgeving voor iedereen. Dat is waar we bij Sora Comfort naar streven. Wij leveren elektrische (gasloze) oplossingen die in de winter een duurzame warmte creëren, en in de zomer een aangename koelte. Comfortabel, milieuvriendelijk en gezond.