Nacht

Sora Comfort Logo

8:55:41 - 18 °C

HomeInstallatiepartner wordenOver ToyotomiOver Sora ComfortVacaturesContactPrijs berekenen

Toyotomi

Top product, werkt lekker.

Sora Comfort is een nieuwe speler in de markt, maar dat betekent niet dat we groentjes zijn in het vak. Als importeur van Toyotomi voor de Benelux, bieden we een sterk merk uit Japan, dat wereldwijd zijn sporen heeft verdiend in de ontwikkeling en productie van airco’s en warmtepompen. Een merk dat gebruik maakt van de beste luchtfiltering, en meer dan 65 jaar ervaring heeft in het vak. We gaan dus voor goed materiaal, dat lekker werkt voor jou als installateur.

Stay cool, stay warm, stay well!

Stay cool, stay warm, stay well! Toyotomi zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt! Met deze luchtbehandelingssystemen creëer je een heerlijk binnenklimaat. Of dat nu lekker fris is of behaaglijk warm. En omdat Toyotomi de beste filters in de markt heeft verwerkt in haar luchtbehandelingssystemen, creëer je met Toyotomi altijd een gezond binnenklimaat. Toyotomi is er voor iedereen die gezond en comfortabel wil wonen, en tegelijkertijd zijn steentje wil bijdragen aan een betere wereld.

Sora Comfort Logo

De kracht van een sterk merk

Toyotomi levert kwaliteit in alle opzichten. De airco’s en warmtepompen zijn slim en innovatief, en volledig ontworpen om een optimaal comfort te bieden. Toyotomi wordt in Nederland en daarbuiten neergezet als een sterk merk. Coole campagnes, prikkelende social-posts en een onderscheidende uitstraling zorgen ervoor dat we klanten aanspreken met Toyotomi. Maar er zit meer achter. Toyotomi is in handen van mensen die niet alleen nadenken over sales, maar ook over service en support. Zij staan dan ook voor je klaar als je vragen hebt. Of als er onverhoopt iets niet loopt zoals het zou moeten. Toyotomi werkt lekker, zowel vóór als na installatie.

Join the club

Samenwerking is voor Sora Comfort essentieel. Alleen door nauw samen te werken met onze installatiepartners, kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom doen wij er alles aan om het jou als installateur gemakkelijk te maken. Zodat jij ontspannen kunt ondernemen en kunt doen waar je goed in bent.

Sora Comfort Logo

Top product

Sora Comfort is de toeleverancier van airco's en warmtepompen van het Japanse merk Toyotomi in de Benelux. Met Toyotomi creëer je het binnenklimaat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Of dat nu lekker fris is, aangenaam warm of extra gezond. Stay cool, stay warm, stay well!

Sora Comfort Logo

Heldere lucht

De ‘sky’ is onze ‘why’. Een heldere lucht. En een gezonde leefomgeving voor iedereen. Dat is waar we bij Sora Comfort naar streven. Wij leveren elektrische (gasloze) oplossingen die in de winter een duurzame warmte creëren, en in de zomer een aangename koelte. Comfortabel, milieuvriendelijk en gezond.

Airconditioners