Nacht

Sora Comfort Logo

8:55:41 - 18 °C

HomeInstallatiepartner wordenOver ToyotomiOver Sora ComfortVacaturesContactPrijs berekenen

Installatiepartner worden?

We fiksen het samen.

Samenwerking is voor Sora Comfort essentieel. Alleen door nauw samen te werken met onze installatiepartners, kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom doen wij er alles aan om het jou als installateur gemakkelijk te maken. We ondersteunen je waar nodig in marketing, aftersales, levering en meer. Zodat jij ontspannen kunt ondernemen en kunt doen waar je goed in bent.

Sora Comfort voordelen installatiepartner worden

Wij leveren.

Wij leveren. Jij ontspant. En verdient. Wij leveren alles wat jouw werk als installateur gemakkelijker maakt. We leveren goeie producten, op tijd en volgens afspraak. We leveren je de klanten. We investeren in goede marketing en opvallende campagnes, om vervolgens van onze klanten ook jouw klanten te maken. We leveren de marge. Want samenwerken betekent in onze visie dat we er allebei iets op verdienen. We leveren de service. Want ook na installatie willen we onze klanten goed verder blijven helpen. En we leveren support aan jou. Ook jij kunt immers vragen hebben over onze producten, en dan zijn wij er voor je. Wij leveren deze dingen. Jij de rest. En samen zorgen we ervoor dat 1+1 drie is.

Samenwerken?

Samenwerken doen wij graag vanuit vertrouwen en collegialiteit. In goed overleg, en met duidelijke afspraken waar we allemaal beter van worden. Als jij onze producten levert bij de (eind)klant, dan wil je erop kunnen vertrouwen dat het goed is. En dat kun je. Wel vinden wij het handig om vooraf duidelijk af te stemmen hoe de rollen en taakverdeling zijn. Zo weet iedereen wat van hem verwacht wordt. Heb je als installateur specifieke wensen, loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Laat het ons vooral weten. Samen fiksen en regelen we het. Met als resultaat een tevreden klant.

Join the club

Samenwerking is voor Sora Comfort essentieel. Alleen door nauw samen te werken met onze installatiepartners, kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom doen wij er alles aan om het jou als installateur gemakkelijk te maken. Zodat jij ontspannen kunt ondernemen en kunt doen waar je goed in bent.

Sora Comfort Logo

Top product

Sora Comfort is de toeleverancier van airco's en warmtepompen van het Japanse merk Toyotomi in de Benelux. Met Toyotomi creëer je het binnenklimaat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Of dat nu lekker fris is, aangenaam warm of extra gezond. Stay cool, stay warm, stay well!

Sora Comfort Logo

Heldere lucht

De ‘sky’ is onze ‘why’. Een heldere lucht. En een gezonde leefomgeving voor iedereen. Dat is waar we bij Sora Comfort naar streven. Wij leveren elektrische (gasloze) oplossingen die in de winter een duurzame warmte creëren, en in de zomer een aangename koelte. Comfortabel, milieuvriendelijk en gezond.