Nacht

Sora Comfort Logo

8:55:41 - 18 °C

HomeInstallatiepartner wordenOver ToyotomiOver Sora ComfortVacaturesContactPrijs berekenen

Contact

Laat je horen.

Wij van Sora Comfort

Sora Comfort is een jong bedrijf, maar wij van Sora Comfort hebben een ruime ervaring op het snijvlak van duurzaamheid en technologie. Zo hebben we een bewezen track record in de zonnepanelenbranche, kennis en ervaring die we meenemen binnen Sora Comfort. Bovendien weten we dat samenwerking ons verder brengt. Wij kunnen onze missie niet waarmaken zonder onze gewaardeerde partners: de installateurs in onze branche. Daarom staan niet alleen kwaliteit en duurzaamheid bij ons centraal, maar ook vertrouwen en collegialiteit.

Ons adres

Sora Comfort B.V.
Bernestraat 1
5374PE Schaijk
Nederland

T: 085 - 48 22 600

E: info@soracomfort.nl

Join the club

Samenwerking is voor Sora Comfort essentieel. Alleen door nauw samen te werken met onze installatiepartners, kunnen wij onze missie waarmaken. Daarom doen wij er alles aan om het jou als installateur gemakkelijk te maken. Zodat jij ontspannen kunt ondernemen en kunt doen waar je goed in bent.

Sora Comfort Logo

Top product

Sora Comfort is de toeleverancier van airco's en warmtepompen van het Japanse merk Toyotomi in de Benelux. Met Toyotomi creëer je het binnenklimaat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Of dat nu lekker fris is, aangenaam warm of extra gezond. Stay cool, stay warm, stay well!

Sora Comfort Logo

Heldere lucht

De ‘sky’ is onze ‘why’. Een heldere lucht. En een gezonde leefomgeving voor iedereen. Dat is waar we bij Sora Comfort naar streven. Wij leveren elektrische (gasloze) oplossingen die in de winter een duurzame warmte creëren, en in de zomer een aangename koelte. Comfortabel, milieuvriendelijk en gezond.